Tsjechie.nl : d� Vakantie & Informatie site over Tsjechie
Alle bestemmingen Tsjechie
nieuwsbrief Australie
navigate by map Tsjechie
tips Tsjechie
win Tsjechie

Tsjechie.nl tsjechie.nl  stelling v/d maand  tsjechisch eten 

Tsjechie.nl - Tsjechisch eten

Meer stelling v/d maand...

Knoflooksoep, knoedels en gepaneerd vlees? Doe mij maar een patatje met.

Wilt u reageren op deze stelling? Klik dan onderaan deze pagina op 'Reageer op dit artikel' en uw mening wordt geplaatst!

terug | home
Meer stelling v/d maand...
Hebben we je geinspireerd? Deel dit met je vrienden.


Vind Tsjechie.nl leuk op Facebook


Tsjecho Reizen - dé wintersport of vakantie Tsjechië, Praag en Slowakije specialist!




reageer Reageer  stuur door Stuur door  print Print pagina

boris
Wednesday, 06 July 2011 (13:55:29)
Als ik eerlijk ben doe je mij inderdaad meer plezier met een Patatje Met.
H.Baan
Sunday, 09 January 2011 (21:40:57)
Stelling:Knoflooksoep, knoedels en gepaneerd vlees? Doe mij maar een patatje met.

We nemen wel eens een patatje maar met verschillende vleesgerechten.
Knoflook soep in een bol broodje is een aanrader, maar ook de aardappel gerechten zijn heerlijk.
en als toetje palacinka.
En voor de prijs hoef je het niet te laten.
anita
Saturday, 08 January 2011 (18:05:33)
heerlijk al dat tsjechische eten.ik eet het iedere dag weer ,maar een patatje met op zijn tijd gaat er ook wel in met een kroket mmmmm
fred
Saturday, 01 January 2011 (23:24:52)
Neeeeeee geen patat
Noedels zijn erg lekker. Ben 4x in CS geweest en heb altijd lekker gegeten. Geitenkaas geprakt in bier is ook aan te bevelen. Lekker hoor
Imke
Friday, 31 December 2010 (14:20:52)
Als ik in Tsjechië ben wil ik eten wat ze daar maken en eten, geen patat.
Matty Koning
Friday, 31 December 2010 (14:01:07)
nee natuurlijk geen patatje mèt. als je in Tsjechië bent moet je ook tsjechisch eten vind ik. en het eten is er meer dan prima.
patrick bastiaens
Friday, 31 December 2010 (13:29:34)
Als je in Tsjechie bent , moet je eten wat de plaatselijke kok klaarmaakt vind ik. begin met een goulash soep opgediend in een uitgehold brood, of bestel een topinka ,dit is een hard gebakken brood snede ofwel met lookteentjes insmeren ofwel maakt men dit broodje met gekruid vlees en een soort van zigeunersaus .de knodel of knedlik met zuurkool en vlees is wel lekker, in sommige plaatselijke restaurants kan je ook kolena eten dit is een varkens knie dit eet je met de scherpe mierikswortel en mosterd en brood ook een aanrader is een bramborak dit is een aardappelkoek met groenten en kruiden gekneed en vaak in olie gebakken weinig toeristen durven dit gerecht aan maar bramborak is een echte aanrader de kookkusten van een Tsjechische vrouw worden beoordeeld aan de hand van het maken van haar bramborak .sluit het eetfestijn af met een palachinca , een pannenkoek gevuld met bessen of ander fruit en rijkelijk voorzien van slagroom .
drink als aperitief Fernet stock citron , bij het eten bier en achteraf Becherovka of fernet puur en natuurlijk een heerlijke slivovice niet vergeten ...de Moravische slivovic is de beste
specialisten Tsjechie
tsjecho reizen - tsjechie  
Tsjecho Reizen
Reisorganisatie
info | website
tel nr (klik)
happy home - tsjechie  
Happy Home
Vakantiehuizen
info | website
tel nr (klik)
bohemia travel - tsjechie  
Bohemia Travel
Reisorganisatie
info | website
tel nr (klik)
interbohemia - tsjechie  
InterBohemia
Vakantiehuizen
info | website
tel nr (klik)

Valuta omrekenen

EUR

CZK

voorwaarden - copyright - privacy statement - disclaimer - cookies - contact - sitemap



© Tsjechie.nl