Tsjechie.nl : d� Vakantie & Informatie site over Tsjechie
Alle bestemmingen Tsjechie
nieuwsbrief Australie
navigate by map Tsjechie
tips Tsjechie
win Tsjechie

Tsjechie.nl tsjechie.nl  activiteiten  golfen in tsjechie 

Tsjechie.nl - Golfen

Meer activiteiten...

Liefhebbers van golf kunnen in Tsjechië werkelijk hun hart ophalen. De prachtige natuur en de uitdagende golfbanen vormen samen met het plezierige prijsniveau de basis voor uw vakantieplezier. Door het hele land verspreid liggen bijna 100 golfbanen met ieder een eigen karakter. Sla af met uitzicht op groene heuvels en kastelen.

De eerste golfbanen in Tsjechië werden rond 1904 al aangelegd bij Karlovy Vary Deze banen zijn nog steeds in gebruik. Naast deze oude banen zijn er ook nieuwe banen aangelegd die evenals oude banen, te vergelijken zijn met de Europese standaard. Er zijn in Tsjechië twee golfbanen met 36 holes, twee banen met 27 holes, 13 banen met 18 holes en maar liefst 43 banen met 9 holes. Er wordt gewerkt aan 20 nieuwe golfresorts.

De mooiste golfbanen in Tsjechië vindt u in de 'Boheemse bronnen-driehoek', gevormd door de kuuroorden: Karlovy Vary, Marianské Lazne en Frantiskovy Lazne.

Het natuurgebied in het westen van Tsjechië, West-Bohemen, is een oude en historische streek met met zeer veel unieke bezienswaardigheden. Deze streek heeft de meest verwende golfer veel te bieden. Hier heeft u uitstekende mogelijkheden om uw golfactiviteiten af te wisselen met kuren in één van de daarvoor bestemde oorden.

Karlovy Vary en Marianskebad zijn de bekendste voorbeelden waar dit mogelijk is, maar Tsjechië biedt u nog talloze andere plaatsen waar u van deze ontspannende combi-vakantie kunt genieten.

Royal Golf Club Marianske Lazne

De Royal Golf Club Marianske Lazne is één van de oudste banen van heel Centraal-Europa. De baan werd op 21 augustus 1905 geopend door koning Edward VII. Deze baan is pas vanaf half mei geopend door de wat hogere ligging. De baan met 18 holes is perfect onderhouden en er is ook een 9-holes oefenbaan waarvoor geen GVB vereist is.

Golf Resort Karlovy Vary

Het Golf Resort Karlovy Vary is eveneens een van de oudste golfbanen van het land. Deze werd in 1904 aangelegd als een 9-hole course. De huidige 18-hole championship course werd in 1933 aangelegd. Naast golfen kunt u terecht in het 'relax-centre' waar u geniet van de jacuzzi en sauna.

Konopiste

Konopiste is een golfresort dat beschikt over 36 holes. Op 40 kilometer afstand van Praag kunt u gebruik maken van 18 oude holes en 18 nieuwe holes. Het clubhuis is gevestigd in een schitterend kasteel met authentieke details. Er zijn ruime oefenfaciliteiten en er is zelfs een leuke indoorgolfbaan met negen holes.

Golf Park Plzen

Golf Park Plzen ligt in de omgeving Plzen en is aangelegd tussen 2003 en 2004. De baan met 18 holes is geschikt voor zowel gevorderde als beginnende spelers. U komt op deze baan vele natuurlijke, uitdagende hindernissen tegen. U vindt bij de golfbaan een clubhuis, een golfshop, een restaurant, kleedruimtes en een grote parkeerplaats. Ook zijn er voldoende oefenfaciliteiten aanwezig. Het Golf Park Plzen is eenvoudig te bereiken via de snelweg.

 


terug | home
Meer activiteiten...
Hebben we je geinspireerd? Deel dit met je vrienden.


Vind Tsjechie.nl leuk op Facebook


Tsjecho Reizen - dé wintersport of vakantie Tsjechië, Praag en Slowakije specialist!
reageer Reageer  stuur door Stuur door  print Print pagina

Wees de eerste die een reactie plaatst!
specialisten Tsjechie
tsjecho reizen - tsjechie  
Tsjecho Reizen
Reisorganisatie
info | website
tel nr (klik)
bohemia travel - tsjechie  
Bohemia Travel
Reisorganisatie
info | website
tel nr (klik)
interbohemia - tsjechie  
InterBohemia
Vakantiehuizen
info | website
tel nr (klik)
happy home - tsjechie  
Happy Home
Vakantiehuizen
info | website
tel nr (klik)

Valuta omrekenen

EUR

CZK

voorwaarden - copyright - privacy statement - disclaimer - cookies - contact - sitemap© Tsjechie.nl