Tsjechie.nl : d� Vakantie & Informatie site over Tsjechie
Alle bestemmingen Tsjechie
nieuwsbrief Australie
navigate by map Tsjechie
tips Tsjechie
win Tsjechie

Tsjechie.nl tsjechie.nl  specialisten 

Tsjechie.nl -


Tsjecho Reizen

 tsjecho reizen - tsjechie website
tsjecho reizen

Bij Tsjecho Reizen kunt u al sinds 1995 terecht voor uw zomer- en winter vakantie naar Tsjechië, Praag en Slowakije. Naast de honderden accommodaties zoals vakantiehuizen, hotels, pensions, appartementen en familieparken kunt u bij onze organisatie ook terecht voor een stedenbezoek aan Praag met auto/trein of vliegtuig, samengestelde rondreizen, actieve vakanties en golfreizen. Ook met een wintersportvakantie zijn wij u graag van dienst. Tsjechië is dé nieuwe wintersportsensatie! Voordelig skiën, fantastische pistes en elke avond spotgoedkoop uit eten. Neem een kijkje op onze website waar u ons gehele aanbod, speciale aanbiedingen, favoriete accommodaties en algemene informatie vindt.

Tsjecho Reizen, dé Tsjechië, Praag en Slowakije specialist.


Tsjecho Reizen De website van Tsjecho Reizen


InterBohemia

 interbohemia - tsjechie website
interbohemia

InterBohemia biedt kwaliteit voor ongekend lage prijzen. Rechtstreeks dus goedkoop in Tsjechië boeken en toch professionele service, nederlandstalige website en een zeer grote keus uit honderden kwaliteitshuizen en villa´s (ook met zwembaden) in heel Tsjechië. Zowel zomer- als winterverhuur.

InterBohemia is sinds 1990 gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen in Tsjechië en heeft de vakantiehuizen voornamelijk aan de Nederlandse cliëntele verhuurd en wel middels publicatie in gidsen van verscheidene grote Nederlandse reisorganisaties en touroperators. Sinds kort brengen wij de huizen bovendien rechtstreeks aan de man en wel via onze eigen website, waardoor deze hoogwaardige accomodatie voor zeer aantrekkelijke prijzen boekbaar is.

Het team van InterBohemia heet u van harte welkom. Wij zijn overtuigd dat u bij ons een mooi huis zult vinden, waarin u een onvergetelijke vakantie doorbrengt, vol behaaglijkheid en rust. Al onze medewerkers spreken Duits en sommigen van ons bovendien ook Engels en Nederlands. Wij zullen ons maximaal inspannen om uw vakantiewensen te vervullen.


InterBohemia De website van InterBohemia


Happy Home

 happy home - tsjechie website
happy home

Happy Home verhuurt alleen persoonlijk geïnspecteerde vakantiehuizen in de mooiste streken van Tsjechië. Meer dan 120 huizen in het programma van Happy Home hebben een privé zwembad. Heerlijk in de warme Tsjechische zomers. Wist u dat u zo'n huis met eigen zwembad in het hoogseizoen al vanaf € 350 per week kunt huren? Kijk ook eens naar onze luxe, kleinschalige vakantieparken in o.a. het Reuzengebergte en aan het Lipnomeer. Ook voor wintersport huizen bent u bij Happy Home aan het goede adres. Tsjechië is een betaalbare bestemming voor een wintersportvakantie met het hele gezin. Graag tot ziens in Tsjechië.


Happy Home De website van Happy Home


Bohemia Travel

 bohemia travel - tsjechie website
bohemia travel

Bohemia Travel is al 30 jaar dé nummer 1 in de verhuur van vakantiehuizen in Tsjechië. De vakantiehuizen, bungalows en villa’s worden door ons persoonlijk geselecteerd en gecontroleerd en er is direct contact tussen de eigenaar en Bohemia Travel, hierdoor blijven de prijzen zéér betaalbaar. Veel van onze huizen liggen in prachtige natuurgebieden, andere zijn voorzien van zwembad, tennisbaan of sauna. Wij zijn vooral sterk in leuke vakantiehuizen in Moravië, Zuid-Bohemen en het Reuzengebergte.

En wat te denken van de grote groepsaccommodaties voor vrienden en families? Bijzonder in ons programma zijn ook de diverse vakantieparken en campings. Voor ieder wat wils! Bovendien hebben wij een eigen kantoor in Tsjechië. Tevens ook een volledig Praag programma met schitterende appartementen en hotels in de historische binnenstad. Ook te boeken met vlucht of voor grotere groepen.

Neem een kijkje op onze website voor uw zomer- en wintervakantie!


Bohemia Travel De website van Bohemia Travelterug | home
Hebben we je geinspireerd? Deel dit met je vrienden.


Vind Tsjechie.nl leuk op Facebook


Tsjecho Reizen - dé wintersport of vakantie Tsjechië, Praag en Slowakije specialist!
specialisten Tsjechie
tsjecho reizen - tsjechie  
Tsjecho Reizen
Reisorganisatie
info | website
tel nr (klik)
bohemia travel - tsjechie  
Bohemia Travel
Reisorganisatie
info | website
tel nr (klik)
happy home - tsjechie  
Happy Home
Vakantiehuizen
info | website
tel nr (klik)
interbohemia - tsjechie  
InterBohemia
Vakantiehuizen
info | website
tel nr (klik)

Valuta omrekenen

EUR

CZK

voorwaarden - copyright - privacy statement - disclaimer - cookies - contact - sitemap© Tsjechie.nl